Over ons

Welkom bij BOOX! Wat is BOOX eigenlijk? Dat lees je hier! 

Waar staat BOOX eigenlijk voor? Wat willen wij bereiken?

Wij willen onze lezers mooie verhalen aanreiken in verschillende genres, omdat er zo veel verhalen te ontdekken zijn, maar deze worden niet allemaal gelezen. Dit heeft verschillende oorzaken, maar bij BOOX kijken we daar door heen. We willen onze lezers mooie verhalen aanbieden die ze zelf misschien niet zo snel zullen pakken, omdat de auteur onbekend is, het een ander soort boek is dan dat ze normaal gesproken lezen. Wij willen dat doorbreken en ervoor zorgen dat alle boeken een kans krijgen!

Er zijn nog zoveel werelden te ontdekken. Op naar het volgende hoofdstuk!

Onze inspiratie

Boeken bieden zoveel meer dan alleen een mooi aanzicht in de kast. Ze verrijken je fantasie en kunnen een uitweg bieden uit een drukke situatie. Dat gevoel van rust en ontspannen zijn, dat willen wij thuis bezorgen. Geen zorgen over welk boek je moet kiezen, maar persoonlijk advies. Zo kun jij iedere maand een momentje voor jezelf inplannen. Wacht tot de doos op de deurmat valt, pak hem uit en het genieten kan beginnen. De nieuwste verhalen en alles wat je nodig hebt. Verwen jezelf ook eens!

Samenwerkingen

Boekenboxen op maat, wat mogen we voor jou maken?

Voor organisaties maken we boekenboxen op maat. Ideaal om te geven als relatiegeschenk, maar ook als kerstpakket of cadeau voor werknemers. Neem gerust contact op en we kijken graag naar de mogelijkheden!

Menu