We kunnen wel zeggen dat 2020 op zijn minst een bijzonder jaar is (geweest). Na zo’n drie maanden veranderde ons leven compleet en moesten we ons maar aanpassen aan de situatie. Nu, maanden later, zijn we misschien zelfs al een beetje gewend geraakt aan deze rare periode, maar oh! wat hopen wij toch dat 2021 wat leukers voor ons in petto heeft.

Na alle narigheid willen we dit jaar goed afsluiten en daarom hebben we een hele toffe special samengesteld om die laatste maand lekker in te gaan. Deze Special december is vanaf nu tot en met 29 november 2020 te bestellen in onze shop. Wat kun je verwachten van deze BOOX?

Inhoud

In deze special zit het eerste deel van een gloednieuwe fantasy-serie. Het boek is lekker dik en gebonden! Perfect om die korte dagen door te komen. Om je helemaal in de sfeer van kerst en het boek te brengen zullen er zo’n drie tot zes goodies in deze special zitten. Voor twee van die goodies werken we samen met Letters & Lights. Je begrijpt: we zijn erg enthousiast.

Prijs

Hoe bepalen we de prijs eigenlijk? De Special december kost namelijk €43,99. Dat is best wel een bedrag. Je betaalt niet alleen voor het boek en de goodies, maar ook voor de verzending. Wij berekenen de prijs van de verzending graag in de totaalprijs, zodat je bij het afrekenen niet voor verrassingen komt te staan.
De prijs bestaat dus uit:

  • Kosten van het boek;
  • Kosten van de goodies;
  • Materiaalkosten (denk aan de doos en het inpakmateriaal);
  • Verzending.

Wat je nog meer moet weten…

Is dat we je heel veel leesplezier wensen met deze toffe special. We zullen er alles aan doen om zo’n mooi mogelijk cadeautje voor jezelf of een ander samen te stellen. Heb je nog vragen over de special? Schroom dan niet en stuur ons een berichtje!

Ook al moet Halloween nog beginnen, we wensen je nog een paar hele fijne maanden en hopen allemaal op een beter 2021! Tot die tijd: blijf verdwalen in de mooiste verhalen.

Team BOOX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu