De voorjaarsaanbiedingen van diverse uitgeverijen zijn weer gepubliceerd, dus wij vonden het hoog tijd om eens te kijken welke boeken we in 2020 kunnen verwachten. We trappen deze serie af met thrillers. Ben jij benieuwd welke thrillers er tussen januari en april uitkomen? Lees dan snel verder!

Sneeuwblind – Ragnar Jónasson

We trappen het jaar af met een nieuw Scandinavische serie, want daar hebben we er toch nooit genoeg van? Een jonge agent komt in een kleine gemeenschap terecht en leert dat hij niemand echt kan vertrouwen. Laat die koude winter maar komen, hoor! Wij zitten er klaar voor.

Noordkaap – Nathalie Pagie

In januari kunnen we een nieuw boek van de Nederlandse Nathalie Pagie verwachten: Noordkaap. Een spannend winterboek, volgens BOOX perfect voor de koude dagen.

Doods geheim – Robert Bryndza

Fan van de Erika Foster-reeks? Goed nieuws! Op 14 januari wordt deel 6 gepubliceerd, Doods geheim.  Wij kunnen niet wachten en hebben dit boek alvast op ons verlanglijstje gezet.

R.I.P. Yrsa Sigurdardottir

Deze IJslandse schreef al DNA en Vortex in de koude Huldar & Freyja serie. Deel drie, R.I.P., verschijnt 23 januari! Duo Huldar & Freyja wisten samen al twee zaken op te lossen, maar gaat ze dat nu weer lukken?

Labyrint – Esther Verhoef

In Labyrint van Esther Verhoef lees je dertien spannende verhalen. In deze verhalenbundel lees je oud, maar ook nieuw werk van de Nederlandse thrillerauteur. Perfect om te lezen voordat je gaat slapen.

In slaap gevangen – Camilla Grebe

Een jonge verzorger vlucht voor een drugsbende en politie, maar dan wordt hij geconfronteerd met een aangespoeld lichaam… Dit boek komt 6 februari uit.

Nulpunt – Horst en Enger

Een nieuw Zweeds thrillerduo is opgestaan. Nulpunt is het eerste deel in een nieuwe, spannende serie met rechercheur Blix en blogger Ramm in de hoofdrol. Als dat geen spannende serie wordt…

Wolfhunter River – Rachel Caine

Wolfhunter River is het derde deel in de serie rondom Gwen Procter en gaat verder waar Killman Creek is gebleven. Deze spannende serie is erg populair en lezers kunnen weer verder!

Stil maar – Carla Kovach

Ook uitgeverij Boekerij verwent ons met het eerste deel uit een gloednieuwe serie. Op 3 maart verschijnt namelijk Stil maar. In dit boek kun je een complexe rechercheur verwachten.

Niet verder vertellen – Lisa Gardner

Vanaf 12 maart kun je je storten op Niet verder vertellen. Een slachtoffer heeft drie schotwonden, maar zijn computer is twaalf keer beschoten. De waarheid rond de dood van de man moet onthult worden, maar de waarheid lijkt ongrijpbaar en verandert bij elke nieuwe ontdekking.

Doggerland – Stormwaarschuwing – Maria Adolfsson

In maart keren we ook weer terug naar Doggerland. Rechercheur Hornby stort zich op het onderzoek van de dood van een man op het eilandje Noorö. Het wordt een gevaarlijke evenwichtsoefening tussen haar privéleven en haar rol bij de politie.

Verwilderd – Harlan Coben

De Amerikaanse Coben schreef al enorm veel thrillers en won vele prijzen. In zijn nieuwe boek Verwilderd gaat een strafrechtadvocate op zoek naar een duister geheim en zoekt naar een verband tussen een vermissing van nu en van dertig jaar geleden.

Glazen vleugels – Katrine Engberg

Op 7 april verschijn het tweede deel uit de serie Bureau Kopenhagen, het vervolg op De krokodilvogel. Een spannende serie en we hopen dat dit boek net zo leuk wordt!

Vergeef me – J.D. Barker

Wie van gruwelijke thrillers houdt, ken vast het boek Horen, zien zwijgen van J.D. Barker wel. Afgelopen herfst kwam het tweede deel in de trilogie uit en in april kunnen we gaan genieten van het slotdeel. We hopen dat die Anson Bishop nu toch eens gaat boeten voor zijn afschuwelijke daden…

Wie zonder zonde is – Bo Svernstrom

Het eerste deel, Wie zint op wraak, kun je nu aanschaffen voor de mid-price en als je die uit hebt kun je verder in Wie zonder zonde is. Een man is er al zijn hele leven van overtuigd dat hij zijn beste vriend heeft gedood met een betonblok, maar een journalist beweerd anders. Wordt de waarheid boven water gehaald?

Door het sleutelgat – Ruth Ware

Ruth Ware schreef al meerdere spannende, psychologische thrillers. In april kunnen we weer genieten van een nieuw verhaal: Door het sleutelgat. Een dame solliciteert, maar belandt in een regelrechte nachtmerrie.

Zo, dat waren alle boeken waar wij naar uitkijken! Heb jij ook boeken bijgeschreven op je verlanglijst? We zijn benieuwd wel boek jij graag wilt lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu