Wij booklovers hebben natuurlijk een ding gemeen: we love books! In alle soorten en maten, stoffig en oud, nieuw en fris. Sommige mensen vinden dat misschien een beetje gek, want: “je kunt toch ook de film bekijken?” Ja, daar gaan wij dus niet mee akkoord. Daarom vandaag een lijstje in GIFs hoe een booklover zich doorgaans voelt. Misschien maakt dat het iets duidelijker voor de mensen die ons niet begrijpen.

Afijn, je loopt door de winkelstraat en ziet een boekhandel. Je hart vervult zich met warmte, want: boeken! En dan loop je die boekhandel binnen en voel je je net zo vrij als Belle.

Helaas laat onze portemonnee het niet toe om dan ook alles te kopen. Één boek, twee? Heel misschien drie? Kiezen is moeilijk! Gelukkig lopen die boeken niet zomaar weg en kunnen we ze de volgende keer ook nog kopen.

En dan loop je iemand tegen het lijf die graag wilt weten wat je zojuist hebt gekocht. “Een boek?” Totale verbijstering op het gezicht te zien. Een boek zonder plaatjes? Dat leest toch niemand!

Probeer ze dan maar eens uit te leggen waarom jouw hart zo sneller gaat kloppen. Al is deze manier misschien niet helemaal de juiste…

En dan komt het moment dat je met die zware tassen (ai, onze schouders hebben het te verduren hoor) thuiskomt. Ze moeten nu natuurlijk een mooi plekje krijgen in de kast. Maar wáár? Je hele kast is al zo vol!

En dan komt het magische moment: je boeken zijn (soort van) opgeborgen in je kast, een dampende warme drank staat naast je en jij zit in je comfortabele stoel. Alle mensen zijn weg en jij kunt beginnen in dat nieuwe exemplaar. Happy reading!

Deel dit bericht met de grootste booklover die jij kent! 

Meer lezen? Dit is misschien interessant voor jou!
Recensie: Stromboli – Saskia Noort
Recensie: In mijn hoofd – Sharon M. Draper
BOOX tipt: 5 romans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu