We hebben weer alle zomeraanbiedingen van de uitgeverijen doorgespit op zoek naar de beste boeken voor op je strandlaken. Een aantal van die prachtige boeken komen natuurlijk in onze mooie boeken terecht, maar een aantal andere boeken gaan we vandaag voor jullie tippen! Deze boeken kunnen ook echt niet ontbreken op jouw strandlaken. 

Ik volg je – Lisa Jewell
De thriller Ik volg je van Lisa Jewell verschijnt op 11 juni bij uitgeverij AW Bruna.

Je bent weer terug in je geboortestad na vier jaar in het buiteland, met een nieuwe man aan je zij. Jullie zijn op zoek naar een eigen plek, maar logeren voorlopig bij je broer.
En dan ontmoet je zijn buurman. Directeur van de plaatselijke school. Twee keer zo oud als jij. Extreem aantrekkelijk. En je begint hem te volgen.
Maar je had nooit kunnen vermoeden dat een onschuldige verliefdheid zich zou ontpoppen tot een dodelijke obsessie. Of dat iemand anders jou zou gaan volgen…

Dit klinkt als een heerlijk boek dat je zo uit kunt lezen. Deze gaat mee op vakantie, hoor!

Leven met een leugen – Wendy Brokers
Een feelgoodboek kan natuurlijk niet ontbreken tijdens je vakantie. Op 10 juli verschijnt bij uitgeverij Boekerij Leven met een leugen van Wendy Brokers.

Sofie Wolters houdt haar halve leven al van Jelle, een vriend van haar tweelingbroer Nate, maar voor hem was zij nooit meer dan het kleine zusje dat hij gewoon voor lief nam. In hun puberteit maakte een dramatische gebeurtenis een einde aan hun jeugd en onschuld. En toen ze daarna toch een keer met elkaar in bed belandden, liet Jelle vervolgens niets meer van zich horen. Dus sindsdien haat Sofie hem, en gaat ze hem het liefst uit de weg.

Jaren later, als ze met een vriendin op skivakantie is in de Franse Alpen, blijkt Jelle een van de plaatselijke skileraren te zijn. Hij steekt zijn hernieuwde interesse in Sofie niet onder stoelen of banken en is niet van plan zich door haar te laten afpoeieren. Sofie heeft het knap lastig met haar verwarrende gevoelens voor hem, en ook moet ze erkennen dat Jelle niet meer de hartenbreker lijkt te zijn die hij eens was. Als ze samen in een skihut ingesneeuwd raken, is hem ontlopen geen optie meer. Afgesloten van de buitenwereld komen er van beide kanten geheimen en leugens boven tafel die zelfs gevolgen zullen hebben voor hun beide families. Is er ruimte voor een nieuw begin of heeft het verleden te diepe littekens achtergelaten?
Als je nu niet ontspannen je vakantie kunt vieren, dan weten wij het ook niet meer.
Weersta me – Tahereh Mafi
Voor de fans van Taheref Mafi verschijnt op 21 mei een nieuw boek in de Touching Juliette-serie. Daar kun je je zomervakantie wel mee doorbrengen!

Juliette is iedereen kwijt.

Na haar vrij rampzalig verlopen periode als opperbevelhebber is ze ontvoerd en bevindt ze zich ergens op een basis ver van sector 45. Terwijl ze de eenzaamheid en martelingen probeert te doorstaan, moet ze ook haar herinneringen op een rijtje zien te krijgen. Warner heeft haar hart gebroken door te onthullen dat hij veel meer weet over haar familie en haar identiteit dan hij tot nu toe liet blijken, en deze geheimen veranderen alles.

Juliette wordt verscheurd door verdriet, en de duisternis die zich nog altijd in haar schuilhoudt dreigt haar over te nemen. Maar door een onverwachte bondgenoot lijkt er toch nog een kans te zijn om te ontsnappen, en om de schade die ze heeft aangericht te herstellen.

Deze serie is uniek in haar soort. Heb jij er al aan begonnen?

De kleuren van schaduw – V.E. Schwab
In januari zat het eerste deel, Kleuren van magie, in onze allereerste themaBOOX. 12 augustus verschijnt deel twee in de Schemering-trilogie!

Het is vier maanden geleden dat de steen in het bezit van Kell kwam. Vier maanden sinds zijn pad dat van Lila Bard kruiste. Vier maanden sinds prins Rhy gewond raakte en de beruchte tweeling van Wit Londen werd verslagen. Nu, rusteloos sinds hij is gestopt met het smokkelen van magische goederen, wordt Kell ’s nachts geplaagd door duistere dromen, en overdag door herinneringen aan Lila.

Intussen maakt Rood Londen zich op voor de Element Spelen, een extravagante internationale magiewedstrijd die bedoeld is ter vermaak en om aangrenzende landen te vriend te houden. Men heeft het zo druk met de voorbereidingen dat niemand doorheeft dat een piratenschip vol oude vrienden steeds dichterbij komt. En dat een ander Londen, ver weg, langzaam aan kracht begint te winnen. Want een schaduw die ’s nachts verdwijnt, zal de volgende ochtend weer verschijnen. En de balans van magie is kwetsbaar. Als één stad opbloeit, moet een andere ten onder gaan…
Vanaf 29 mei kun je ook de Young Adult Summer Romance ThemaBOOX bestellen! Heb jij de hints al gespot op onze socials?
Welke boeken ga jij deze zomer sowieso lezen? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu