Een tijdje terug zochten we op Facebook bookish content creatoren daar werd massaal op gereageerd! In deze gloednieuwe rubriek willen we jullie dan ook kennis laten maken met een aantal van deze toffe bloggers/youtubers en bookstagrammers. We vragen ze het hemd van ‘t lijf en we delen een leuke post of andere content. Al deze content creators zorgen voor een gezellig en leuk online boekenwereldje en dit willen we jullie niet onthouden. Vandaag is het de beurt aan: Lara van de Instagrampagina Lezenmetlara

Wie is Lara?
Hoi, ik ben Lara, ik ben 17 jaar en ik bookstagram onder de naam “Lezenmetlara”.
Wat vind jij zo leuk aan boeken lezen?
Ik lees eigenlijk vanaf mijn kleutertijd boekjes. Vanaf mijn 12e werden het steeds meer en grotere boeken. Ik zat toen in een wat moeilijkere tijd, dus ik vluchtte als het ware weg in een goed boek. Nu lees ik boeken, omdat ik het leuk vind om helemaal “opgeslokt” te worden door een goed boek.
Welk genre lees jij het liefst?
Mijn favoriete genre is toch echt Young Adult. Dit omdat de hoofdpersonen vaak van mijn leeftijd zijn. Hierdoor kan ik me nog beter meeleven met die persoon. Buiten het YA genre lees ik ook nog Thrillers en Fantasy boeken.
Heb jij een favoriet boek aller tijden?
Hoe moeilijk het ook is om te kiezen, is mijn favoriete boek toch Schuld van Mel Wallis de vries. Het is enorm goed geschreven, er zit een goede verhaallijn in en het is een einde die gewoon niemand verwacht.
Het boek Schuld gaat over drie jongeren die kort achter elkaar zelfmoord plegen. Er lijkt geen enkele overeenkomst tussen de drie te zijn, totdat Tess een briefje krijgt met de tekst: Jij bent de volgende..
 
Wat vind jij zo leuk aan boekstagram?
Het klinkt natuurlijk heel cliché, maar de reden dat ik blog (via Instagram) is zodat andere mensen een kijkje kunnen nemen in mijn leven. Ze zien wat voor boeken ik lees, maar daardoor zien ze ook wat voor een persoon ik ben, en waar ik van hou. Ik vind het ook leuk om mensen mijn gelezen boeken te adviseren.
Dit vinden wij leuk! Hier delen we een van onze favoriete foto’s van Lara. Volg haar voor nog meer toffe boekstagramfoto’s.

https://www.instagram.com/p/BpMELCLiUH6/

Menu