Een tijdje terug zochten we op Facebook bookish content creatoren daar werd massaal op gereageerd! In deze gloednieuwe rubriek willen we jullie dan ook kennis laten maken met een aantal van deze toffe bloggers/youtubers en bookstagrammers. We vragen ze het hemd van ‘t lijf en we delen een leuke post of andere content. Al deze content creators zorgen voor een gezellig en leuk online boekenwereldje en dit willen we jullie niet onthouden. Vandaag is het de beurt aan: Marleen. 

Wie is Marleen?
Ik ben Marleen met krullen, 40 jaar en woon met mijn 2 mannen van 43 en 8 en onze twee gezellige viervoeters in het Zuiden des lands. Naast mijn baan in loondienst voor 24 uur ben ik ook werkzaam als blogger en influencer. Verder doe ik aan boksen en pilates, houd van gezellige dingen ondernemen zoals uit eten gaan, filmpje pakken, een boek lezen, naar een concert of feest gaan en gewoon genieten van het leven met mijn familie.

Wat vind jij zo leuk aan boeken lezen?
Boeken lezen staat voor mij gelijk aan een relaxmoment, even in een ander wereld zijn en je helemaal inleven in die andere persoon.

Welk genre lees je het liefst?
Mijn favoriete genre is thriller, echt heerlijk! Wel eens andere genres geprobeerd, maar thrillers staan bij mij op nummer 1!

Heb je een favoriet boek aller tijden?
Nee, die heb ik niet, ik heb er zoveel. Maar de boeken van Lars Kepler en Sterre Carron zijn toch wel favoriet.

Wat vind je zo leuk aan het bloggen?
Ik blog omdat ik schrijven ontzettend leuk vind. Het begon met het schrijven van mega lange brieven aan kinderen in het buitenland toen ik zelf ongeveer 12 jaar oud was. Hier heb ik nog vriendschappen aan over gehouden en dat waren echt brieven van 10 A4-tjes. Ik ben ook eens begonnen aan een kinderboek en kaarten schrijven vind ik nog steeds heel erg leuk. Ook blog ik om mensen te inspireren, maar vooral omdat ik het ontzettend leuk vind en omdat ik er enorm energie van krijg.

Op haar blog deelt Marleen van alles: lifestyle, boeken, een dosis positiviteit en andere toffe onderwerpen. Vandaag delen we een blog van haar over, jawel, boeken! We blijven natuurlijk een website over boeken. Doorgewinterde thrillerlezer Marleen waagt zich in deze blog aan twee romans… Wat vind jij ervan? Wil je meer lezen na dit stukje? Surf dan naar haar website chicamoms.nl  

Als ik dan twee romans ga lezen…

Eerlijk toegeven, ik ben een echte thrillerfan! Ik probeer wel eens andere genres maar heb bij een ander genre nooit dat gevoel dat ik echt wil doorlezen. Ik denk dat ik gewoon dol ben op spanning. Maar omdat ik toch nieuwsgierig blijf naar andere genres geef ik boeken uit andere genres soms gewoon een eerlijke kans. Zo ook met het boek ‘Badgasten’ van Emma Straub.

Recensie

In de bestseller ‘Badgasten’ gaat een Amerikaans gezin en aanhang op vakantie naar Mallorca om hun 35-jarige huwelijk te vieren. De aanhang bestaat uit de dochter, de zoon met zijn oudere Cubaanse vriendin en de gay best friend met zijn man. Zon, zee, mooie stranden, overheerlijke tapas en ontspannen tennispartijtjes beloven een welverdiende ontsnapping aan de spanningen die er thuis spelen. Maar naarmate de dagen verstrijken komen er geheimen boven water, steken ingesleten patronen de kop op en worden oude wonden opengereten.
Lees hier verder…

Menu