De standaard relatiegeschenken domineren nog steeds de markt, maar we begrijpen heel goed dat je van die bonnen, tassen en wellness- of eetsetjes af wil stappen. Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Onze boekenboxen en blind dates zijn een nieuw en spannend cadeau dat zeker niet ongebruikt blijft!

Bij BOOX staan we voor de ultieme leeservaring. Onze boxen bevatten zowel het boek als de goodies om gewoon even een momentje voor jezelf te nemen en je te verliezen in een verhaal. We willen ons publiek verrassen met onontdekte, veelbelovende auteurs en verborgen pareltjes, in combinatie met mooie en (handgemaakte) goodies. Denk daarbij aan geurkaarsen, etherische oliën, maar ook boekenleggers, heerlijke thee, persoonlijke boodschappen van een auteur en leuke schrijfwaren.

 

Boox boekboxen als relatiegeschenk

Onze boxen bestaan uit het vaste fantasy genre en de twee afwisselende genres thriller en roman. Je kunt ervoor kiezen een x aantal van één of elk genre af te nemen, maar natuurlijk kunnen wij ook een voor jou op maat gemaakte box samenstellen en in het genre van jouw keuze leveren. De boekenboxen bevatten natuurlijk een recent gepubliceerd boek van het gekozen genre en 3 tot 6 goodies. Zo geef je zowel een verrassing als een verwenmomentje in één relatiegeschenk – en wie kan daar nou niet van genieten?

 

Boox blind dates als relatiegeschenk

Wel een boek cadeau doen, maar vind je de goodies eigenlijk too much? Dan zijn onze blind dates een passend relatiegeschenk! Bij onze blind dates kan men kiezen uit drie sets met steekwoorden die de boeken omschrijven. Kies het genre met de steekwoorden die je het meeste aanspreken en je hebt nog steeds het mysterieuze van de verrassing, maar tegelijkertijd weet je ook dat je het een leuk boek zal gaan vinden. Bij de blind dates krijg je natuurlijk wel onze unieke boekenlegger. De blind dates zijn ideaal als origineel relatiegeschenk, omdat je iets verrassends biedt waarvan je ook nog eens zeker weet dat het erg goed ontvangen wordt.

 

Vrijblijvende offerte

Hebben wij je interesse gewekt en lijkt het je leuk de BOOX boekboxen of blind dates als relatiegeschenk te geven? Of wil je graag meer informatie over onze relatiegeschenken? Stuur dan vooral een mail naar lisa@theboox.nl. Voor een offerte graag het gewenste aantal in de mail vermelden, dan ontvang je van ons vrijblijvende informatie.

Menu