Een boekenbox ontvangen is voor velen weer het hoogtepunt van de maand. Weken moeten wachten en proberen te raden welk boek het gaat zijn, en dan kun je eindelijk alles gaan uitpakken. Veel lezers zijn gek op de goodies, maar wat nou als je compleet verrast wilt worden? Daar is een oplossing voor; namelijk het blind date boek! Iedere maand kun je per genre opnieuw een boek uitzoeken. Het enige wat je weet is het genre en de paar termen die je cadeau krijgt. Aan de hand van de woorden kun je proberen te raden welk boek het is, maar het blijft toch een verrassing. Ben jij klaar voor jouw blind date boek? We zien het steeds vaker terugkomen in winkels, maar gelukkig kun je nu ook online je laten verrassen!

Het blind date boek als uitstapje

In de boekhandel zijn we geneigd om altijd te kiezen voor de boeken die in de top 10 staan, of we kiezen voor de auteurs die we toch al kennen. Dit is voor jezelf extra veilig, maar tegelijkertijd ook een valkuil omdat je heel veel mooie verhalen misloopt. Veel auteurs hebben nog niet de bekendheid en kunnen daarom nog niet opboksen tegen de toppers die wel direct naar de top 10 doorschuiven. Omdat we graag iedere lezer de kans willen geven niet te oordelen op de cover of titel, hebben we het blind date boek. Laat jezelf eens verrassen door een nieuwe schrijver of misschien wel een compleet nieuw genre! Over een boekenlegger hoef je je geen zorgen te maken, want die krijg je er natuurlijk gewoon bij. Het blind date boek is ook ideaal om cadeau te geven aan een vriend of vriendin. Voor hem/haar een verrassing, maar ook voor jou! Het boek is altijd maximaal een maand oud, dus je hoeft niet bang te zijn dat je hem al hebt.

Blind date boek voor de ultieme leeservaring

Iedereen vindt het leuk om cadeaus te ontvangen, waarom dan niet voor jezelf een bestellen? Laat je iedere maand weer verrassen met een nieuw blind date boek en kom erachter hoeveel mooie verhalen en boeken er zijn. De ultieme leeservaring en het perfecte cadeau. Laat je meenemen naar de wereld achter de boekenkast en durf ook een uitstapje te maken. Wil jij je laten verrassen? Kijk dan bij onze blind date boeken en laat je ook verrassen. Heb je vragen over ons blind date boek? Neem dan gerust contact op!

Menu