Het vinden van passend cadeau kan soms best lastig zijn. Een boek aan iemand cadeau doen is vrijwel altijd goed, maar ja, welk boek kies je dan? Als je stiekem een glimp opvangt van de boekenkast van de persoon in kwestie kun je wel gokken van welk genre hij of zij houdt. Of wellicht heeft diegene er zelf regelmatig over verteld. Dat maakt de keus al een stuk makkelijker, want dan zou je gewoon een populair boek van het geliefde genre kunnen geven. Dat vergroot de kans op succes! Maar soms wil je graag nog wat extra’s geven. Vaak kom je uit op een leuke boekenlegger, maar iets unieks vinden is lastig. Iemand anders een cadeau geven kan al een uitdaging zijn, maar een leuk boek voor jezelf uitzoeken tussen het grote aanbod kan soms nog veel moeilijker zijn. Zie daar de ideale uitkomst: de boekcadeaubox!

Nooit meer keuzestress met de boekcadeaubox

Voor jezelf een nieuw boek uitzoeken is heerlijk, maar soms niet al te makkelijk. Zoveel mooie covers maken het knap lastig om de juiste match te vinden. Het voordeel is dat je naar winkelpersoneel kan lopen die je over het algemeen advies kan geven, maar niet iedere verkoper weet helaas evenveel van boeken. Om toch de juiste beslissing te maken kiezen we vaak voor het veilige en dus voor een vaste auteur die we al kennen. Want als je al weet hoe diegene schrijft word je waarschijnlijk ook niet teleurgesteld. Het nadeel is dat we eigenlijk heel beperkt zijn in wat we lezen. Zolang je voor veilig gaat lees je misschien niet dat ene boek dat je een hele nieuwe wereld laat ontdekken. Daarom zijn wij bij BOOX zo blij met de boekcadeauboxen.

Waarom een boekcadeaubox?

De boekcadeaubox is perfect voor jezelf, maar ook om cadeau te geven. Je kunt bij BOOX namelijk kiezen voor jouw favoriete genre. Roman, thriller of fantasy. We laten altijd van tevoren weten wat de sfeer van het boek is en welke titels vergelijkbaar zijn. Zo weet je zeker dat je in ieder geval een boek krijgt dat ongeveer in jouw straatje past, maar het blijft een verrassing! Zo kun je eens een uitstapje maken naar een boek dat je in de winkel misschien niet zo snel zou kiezen. Dat kan liggen aan een cover die je niet zo aanspreekt of misschien had je de achterkant al gelezen maar sprak het je niet meteen aan. Wij kennen de schrijvers van de boeken die we maandelijks verkopen. Zo kunnen we zeker weten waar we het over hebben en je een gepast advies geven.

Maar een boekcadeaubox koop je niet alleen voor het boek en het verrassingseffect, je krijgt namelijk nog veel meer! Je krijgt in de verrassingsbox alles wat je nodig hebt om je even helemaal in een andere wereld te bevinden. Het leuke is dat je allemaal items krijgt die je niet in een winkel tegen zult komen. Daardoor is het echt uniek en veel leuker om te krijgen en te geven. Je kunt bijvoorbeeld denken aan unieke en handgemaakte kaarsen die helemaal passen bij het boek en het seizoen. Een winterbox? Dan zou het bijvoorbeeld kunnen dat je een kaars ontvangt met een kaneel/koffie achtige geur. Maar niet alleen dat natuurlijk. Bij BOOX kun je namelijk een heleboel te gekke items in jouw boekcadeaubox vinden. Iedere maand is het weer anders. Zelfgemaakte boekenlinten uit Engeland, eigengemaakte sleutelhangers met het logo, postkaarten met jouw favoriete personages en nog véél meer! Wat je in ieder geval zeker weet is dat als jij jouw boekenbox ontvangt, het leesfestijn kan beginnen. In alle rust kun je gaan genieten van al het leuks en unieks! Bestel nu jouw boekcadeaubox!

Menu